Älgjakt

mooseIntensiv, spännande och händelserik jakt under dagarna. Skön avslappnad atmosfär i relaxen med stor vedeldad bastu och vildmarksbad ute på badbryggan under eftermiddagen. Avsluta det med en fantastiskt middag lagad av naturens läckerheter ifrån närområdet. Det är en snabb summering av vad du som gäst får här hos oss.

Stensjö Vildmark finner du mitt i Sverige i natursköna Jämtlands landskap ca 5 mil nordväst om Ånge. Här möts du av orörd natur och urskogreservat. Stensjö vildmark ligger högt beläget med sina +500 m.ö.h vilket ger milsvid utsikt och naturliga förutsättningar för god tillgång av en stark björnstam och storkapital vandringsälg.

Jaktmarkerna är i bl a 2 naturreservat med orörd natur och magnifika urskogsreservat vilket ger oförglömliga minnen och jaktupplevelser.

Priser enligt nedan:
3-5 dagars älgjakt med helpension.
Under dessa dagar finns möjlighet att även jaga björn om licensen tillåter det.
9.000:-/3-dagars samt 12.000:-/5-dagars

5-dagar älgjakt med det egna jaktlaget.
Logi inklusive tillgång till relaxen/bast/bad. Egna hundar och med tilldelning 2+2 varav älgen tillfaller arrangör, men kan köpas.
Under dessa dagar finns möjlighet att även jaga björn om licensen tillåter detta.

Fr. 30.000:-/5-dagar

Till Stensjö Vildmark kommer du själv, med jaktkamrater eller jaktlag för ordnade jakttillfällen eller egenjakt. Här finns ordnat med guider inom både jakt och fiske, uppkörda skidspår för toppfågeljakt m.m

Stensjö Vildmark är platsen för er som vill ladda kropp och sinne med en naturupplevelse utöver det vanliga i orörd natur och magnifika urskogsreservat.

I Stensjö Vildmark befinner du dig mitt i urskogens stolta rikedom. Ta steget till fiskevattnet, stigen till jaktmarken eller strapatsen ut i vildmarken. Här bor ni i någon av de 12 timrade veduppvärmda stugorna med en känsla av lyx som vanligtvis inte går att hitta mitt ute i vildmarken.

Stensjö Vildmark är både en konferensanläggning för mindre företag och en retreat för privatpersoner. Här kan ni fylla dagarna med jakt, fiske och konferens. Eller så gör ni inget annat än njuter av tystnaden, den goda maten och nuet.

Hos oss blir din jakt och fiske till konferens hos oss blir din konferens till jakt och fiske

I Stensjö Vildmark befinner du dig mitt i urskogens stolta rikedom.

Bo hos oss i några dagar, lev på känslan i månader.